language:
Mata Artos: USD $
SH-1
SH-2
7.2-1

Wilujeng sumping di Perusahaan Kami

Rincian

  • PUMP
    • Tenang
    • Cekap
    • Dipercaya

    PUMP

    Pedaran pondok:

    Blueworks ngagaduhan rupa-rupa pompa laju anu béda-béda ku California Energy Star Approval sareng ETL, Canda CSA Approval mastikeun yén anjeun bakal ngagaduhan pompa anu sampurna pikeun kolam renang anjeun. Pompa kolam renang VSP bakal janten mainstream di pasar AS sabab éfisiénna tinggi pikeun ngahémat énergi.

Produk unggulan

TENTANG KAMI

BLUEWORKS CORPORATION khusus pikeun ngembangkeun sareng ngadamel kisaran komprehensif peralatan kolam renang. Salaku produsén ngarah, kami nyetél cabang di NC, USA pikeun layanan purna jual. Saatos dasawarsa ékspansi, kami parantos janten salah sahiji panyayogi aksésoris kolam renang anu penting di Amérika Serikat.

 

Produk kalebet, Uyah Klorinator, Penggantian Sél Klorinator Uyah, Bagian-bagian Sistem Air Salin, Lampu Kolam Renang, Alarm Kolam Renang, Timer Kolam Renang, Pompa Kolam sareng sajabina.