language:
Monedha: USD $
SH-1
SH-2
7.2-1

Mirësevini në Kompaninë Tonë

Detajet

 • PUMP
  • I qetë
  • Efikas
  • I besueshëm

  POMPES

  Përshkrim i shkurtër:

  Blueworks ka pompa të ndryshme të shpejtësisë të ndryshme me California Energy Star Approval dhe ETL, Canda CSA Miratimi duke siguruar që ju do të keni pompën perfekte për pishinën tuaj. Pompa e pishinës VSP do të jetë rrjedha kryesore në tregun amerikan pasi është me efikasitet të lartë për të kursyer energji.

Produkte të veçuara

RRETH NESH

BLUEWORKS CORPORATION është e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e një game të gjerë pajisjesh për pishinat. Si prodhues kryesor, ne vendosëm një degë në NC, SHBA për shërbimin pas shitjes. Pas dekadës së zgjerimit, ne jemi rritur të jemi një nga furnizuesit e rëndësishëm të aksesorëve të pishinave në SHBA.

 

Produktet përfshijnë, Klorinator kripë, Zëvendësim qelizash klorinator kripë, Pjesë të sistemit të ujërave të kripura, Dritë pishine, Alarm pishine, Kohëmatës pishine, Pompë pishine etj.