language:
Валута: УСД $
SH-1
SH-2
7.2-1

Добредојдовте во нашата компанија

Fresh Water System

Систем за слатка вода

Нова иновација и совршен средство за дезинфекција од следната генерација за базен, не се разликува од она што излегува од чешмата за домаќинство. Професионалец и имаат искуство со систем за слатка вода.

Sanitation

Санитација

Повеќе не се меша со течен или таблет гас хлор, измерен или збркан. Сега, blueworks ви нуди решенија за дезинфекција, можете автоматски да добиете најчиста, најмека и најбезбедна вода. Имаме систем на хлоринатор на сол и јонизатор и во иднина озон да нудиме врвен квалитет на вода.

Motors

Мотори

Инженери во САД, одобрени од Energy Star, експерти за производство на мотори и возачи на пумпи, Blueworks е тука за да понуди што сакате за вашите пумпи.

Replacement cells

Cellsелии за замена

За поддршка на вашиот систем за хлорирање, работејќи слободно за да имате чист, чист квалитет на вода, Blueworks има широк спектар на замени на клетките. Тие се сигурни и трајни како што произведуваме повеќе од 16 години.

Детали

 • PUMP
  • Тивко
  • Ефикасен
  • Сигурен

  Пумпа

  Краток опис:

  Blueworks има различни пумпи за различна брзина со California Energy Star Approval и ETL, Canda CSA Approval уверувајќи дека ќе имате совршена пумпа за вашиот базен. Пумпата за базен VSP ќе биде мејнстрим на американскиот пазар бидејќи е многу ефикасна за заштеда на енергија.

Избрани производи

ЗА НАС

BLUEWORKS CORPORATION е специјализирана за развој и производство на сеопфатен опсег на опрема за базени. Како водечки производител, поставивме филијала во НЦ, САД за услуга по продажба. По децениското проширување, станавме еден од најважните добавувачи на додатоци за базени во САД.

 

Производите вклучуваат, солен хлоринатор, замена на ќелии со солен хлоринатор, делови од солената вода, светло за базен, аларм за базен, тајмер за базен, пумпа за базен и така натаму.