language:
Currency: USD $
SH-1
SH-2
7.2-1

Sugeng Rawuh ing Perusahaan Kami

Rincian

  • PUMP
    • Sepi
    • Efisien
    • Bisa dipercaya

    PUMP

    Katrangan singkat:

    Blueworks duwe macem-macem pompa kecepatan kanthi macem-macem Persetujuan Star Energy California lan ETL, Persetujuan Canda CSA njamin yen sampeyan duwe pompa sing sampurna kanggo kolam renang sampeyan. Pompa kolam VSP bakal dadi arus utama ing pasar AS amarga efisien banget kanggo ngirit energi.

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

BLUEWORKS CORPORATION khusus kanggo ngembangake lan ngasilake macem-macem peralatan kolam renang. Minangka produsen terkemuka, kita nyetel cabang ing NC, USA kanggo layanan sawise didol. Sawise ekspansi dasawarsa, kita bakal dadi salah sawijining panyedhiya aksesoris kolam renang sing penting ing AS.

 

Produk kalebu, Garam Klorinator, Garam Sel Klorinator Asin, Bagian Sistem Air Asin, Lampu Kolam, Alarm Kolam, Timer Kolam, Pompa Kolam lan sapanunggalane.